HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Mi jön 1/2

2009.12.10. 08:29 :: Bandroid

Bild-Zeitung újság. Hogy csak iPhone alkalmazással lehessen megnézni a portalt, böngészővel ne. "Az alkalmazások lesznek a domináns formái annak, ahogy a mobilon a webhez hozzáférünk." - idézi a doransky.hu, egyetértően.

Egy weblap, egy program. Még egy weblap? Másik program. There's an app for that. "A lokomotív törvény kimondja, hogy minden jármű előtt, amelyet nem az eléje fogott ló húz, gyalog, vagy lovon zászlót kell vinni."

És jönnek a kikerülhetetlen mobil reklámok, amelyeknek meg kell jegyezni a tartalmát, a mobil kikérdezi a végén, kétképernyős miniesszét kell írni róluk. Ez az igazi innováció, gratulálok.

Ne férj hozzá a tartalomhoz úgy, mint a csapvízhez. Megvan ennek az oka: "A látványok gyors váltakozása szemhártyagyulladást okoz." Amikor 1842-ben a fiatal Viktória Királynő vonatot bérel, egy újság figyelmezteti az uralkodót, hogy vakmerősége katasztrófába sodorhatja az országot. "Az álandó rázkódás idegbetegséget és hisztériát kelt az érzékeny női szevezetben."

Ezeken agyalni, amikor jön az argumented reality, már twitterben is. Külföld, odafordulok a mobillal a pizzéria felé, a bejárat képe mellett szövegbuborékbuborék, "Margarita ma féláron, a szakácsnak szülinapja van, "Se telefonando io potessi dirti addio ti chiamerei" az ideillő jókívánság".

Jön a Parallel Kingdom, felemelem a mobilt, és már látom, a gesztenyesütő melletti ember ork, csak két pont az életereje. Nem vágom most kupán, kereskedek vele. Egyszerre emeli be a valóságot a mobilba, és a saját mobil othonosságát a valóságba.

"A gyors átmenet az egyik klímából a másikba könnyen okozhat halált. Az asszonyok elvetélnek, a katonák pedig elnőiesednek." Az, az bizony.

A számítógép, mint a keresztapa, mint Olsen*, aki szomorúan duruzsolt a hatalmas szerverszobában régen, üldögélve a rácsok mögött, kövéren. Látogató néha jött, hogyha kapott gépidőt. Aztán már PC-ként, bent a szobában, de még rajta a jeladó karperec, bekötve a rendőrségre.

És most a Google Goggles. Ki a szabad levegőre, mély belégzés, lassan pásztázza a horizontot, mindenfelé kis feliratok. És megvan az új terv, kidolgozva fejben. Késik a Cadilac. Na végre. "Isten hozta, főnök."



* Olsen bandája. Dán film; kép: Jerry Potts - The Argon, részlet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91587578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása