HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Mi jön 2/2

2009.12.11. 08:09 :: Bandroid

Flash + php + mysql, oszt ripityom. Megnézni a browser méretet, aztán ha mobil, akkor arra jön. Lehet lökdösni a tartalmat a kis kártyákon, lehet állítgatni a lendületet és a rugalmassági együthatókat a Property menüpontban, ha úgy tetszik. De ha nem tetszik a Flash - például a plastik.hu hadakozik ellene -, akkor dhtml, vagy bármi más, azt is szabad.

Ha a média típusokat nézegetem, kép és szöveg már simán röpköd ide-oda, hang, zene talán-talán, a filmmel még csínján. Jó, az legyen a mobilon, külön töltsd le előtte. De ne szokd meg, mert két hét, és az egyre olcsóbb sávszélesség felhúz a égbe, a sötétkéken hömpölygő felhők közé.

És megdördül az ég, és nyílik ezer virág, locsolja az eső, aztán süti a nap, nem kell hozzá a locsolókocsis és az elemlámpás ember. Webes alkalmazások, ott is egy, és ott is, David Attenborough mutatja majd, hogy dugják ki a bibét, hogy törnek az ég felé.

És lehetnek fizetősek is, majd én azt intézem. Ez itt vadkelet, nem muszáj, hogy PayPal legyen, két kézzel szedem le a neve mellől a pipát, ha nem jött meg a pénzeszacskó a heti postakocsi-járaton.

Ha valakinek nem elég egyértelmű, miről is szól ez, akkor érdemes filmen megnézni, úgy könyebb: tulajdonképpen a Gif és a Png meséje ez. Szép történet, happy end-el a végén. És ne tévedjünk, a főszereplő a sok éhes programozó, nem más.

Robban a mobil internet. Mára mozikban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501589776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása