HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Új Telefonok a Nagy Kiállításon

2012.02.28. 19:30 :: Bandroid

htcones_1.jpg
Több, mint gyanús, ha az ember fia nyolcadszor mondja el magának, hogy "még az a izé, az kell, plusz még egy napelemes akkutöltő, és aztán tényleg posztmodern lettem." Aztán tényleg kiülök a hegytetőre, tartalmat legelészek, mint a birkák lent, kiszórom arra a másik izére, és aztán hepizés.

Ezt akarja az ember fia, csak sose sikerül.

Android, megint. A szimpatikus zombi. A látható sebesülések ellenére életjeleket mutat. Órájára pillant, ásít, sörrel kínál.

Untam pedig. Csömör, unalmas grafikus felület. A kritikát is csak addig olvastam már, hogy repülőn utazva miért jó, aztán altefnégy. És ez a Matias Duarte nem az, aki a Web OS-t csinálta. Kiesett a zsebéből a bölcsek köve, és ráesett a marsallbotra, amivel a Google-höz dobbantott. Ketté is törött mindkettő.

Szóval: HTC One sorozat. Három másodperc után levéve, duma volt, hogy a Google majd vizuális karámba terel. Ez nagyon más. Az alkalmazás bezárása a kártya-eldobás, mint a Web OS-nél. Az a háttér, eszméletlen. A Sense újra olyan, mint a régi, kigyógyult az üveggolyó-betegségből. Zsúfolt az öt ikon alul, de ki lehet dobni a másodikat és a negyediket.

A HTC One S a datolyapálma, persze, nem a másik, a pimpongpéklapát.

Ordítóan ízléses.

De nem veszek, mert az hedonizmus. Fejben már a farzsebben, vagy az ujj körül pörög, másik hüvelyk az övtartó pántban, sarok megemelkedik, terpesz, két térd kifele-belfele. Densz.

A tablet billeg az asztal sarkán, ritkábban kerül kézbe, mint mikor még ködfelhő. Jó dolog közben, porhanyós. Ámde hosszú ideig kényelmetlen. A laptop is határeset ergonómiailag, a fekvő tabletnél már nyaklik a nyak. Az e-könyvnél nem, szerencsére. A Kindle 3-mas billentyűzete ugyanaz, mint az újságtartó faváz a kávéházban, a századfordulón.

Olyan ez, mint mikor a Csillagok Háborújában heggeszt oldalt a tatuini paraszt. Másként fogalmazva: leszek megint. A téma pedig a fragmentáció, és a fő felelős, az Apple.

Maradj betuningolva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr384220765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása