HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas82: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Új dimmenziók

2010.04.23. 09:29 :: Bandroid

A közösségi munka fontos. Tenni kell az emberekért, vagy mi a franc.

Úgyhogy ha felkerül öt jótétemény a kommentek közé, közzéteszem a Túratérkép to Maverick konvertert. Ha akarod látni azt a mobilon, amit a Google letakar, lépj. Nyisd ki a szemed, lásd, hogy  a Cilike presszó balra van a faluban, jobbra pedig a vegyesbold, bolddal, nem italiccal, mert Magyarországi a túratérkép. És hogy a völgyre rá van írva keresztben, hogy "járhatatlan". Legyen ráírva, mégis csak úgy a jobb. Ne csak egy zöld plecsni legyen, mint a többi térképen. Van ott élet, erdőjáró, szalamandra, ilyenek.

Döntésemet mindenféle befolyástól mentesen hoztam meg. Virágozzék száz virág, kísérjük át a nénit, ha nem is akarja eleinte, és készítsünk szép programokat, mint a DynaInk.

Ne az legyen, hogy a design vagy semmilyen, vagy "főnök, négy vagy öt rétegstílust rakjak rá?" "Rakjál ötöt, nem spórolunk." Legyen az, hogy jó legyen. Omm.
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641944599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GentleSpecter 2010.04.23. 12:00:01

(0)Én szoc.munkásnak tanulok, ez sztem már felér egyel. :D
(1)Múltkor a Nyugatiban segítettem kaját venni egy vak embernek, mert láttam, hogy tanácstalan.
(2)Pár hete segítettem felvinni egy csajnak a pakkját az Árpád hídnál, mert láttam a lépcső alján, hogy nagyon kétségbe van esve, hogy hogyan fog felérni.
(3)Aztán ugyanakkor, ugyanott lefelé meg egy idős néninek vittem le a kis kocsiját és a Váci útra meg fel.
(4) Tavaly, mikor költöztem haza, megmaradt egy csomó konzervem, azt összecsomagoltam, és elvittem egy hajléktalan párnak a Határ útra, akik a lépcső aljánál szoktak ülni kutyával.
(4.5) Múlt héten segítettem levinni a vonatról egy idős néni csomagját.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :D

Pitfall Harry 2010.04.29. 14:50:33

Tegnap segítettem egy néninek egy 3 betűs barkácsáruház parkolójában bepakolni a csomagtartójába több zsák 50l-es virágföldet!

GentleSpecter 2010.04.30. 01:10:03

Az OBI-ban ugye?

Itt:

obi.hu/hu/

Lakásból otthont! - Több, mint barkácsáruház!

?

:D :D

atalay 2010.05.02. 18:41:29

Lehet, hogy eddig kevés volt a jótétemény?
Írok én is egyet, hátha...
- lefestettem a nagymamám kerítését (elég hosszú)
- ételt vettem egy nincstelen anyukának

De ha esetleg nem a mi jótetteinkre vagy kíváncsi:
- igazán jótétemény lenne, ha feltöltenéd azt a bizonyos konvertert ;D