HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Felhasználói felület

2009.11.26. 07:59 :: Bandroid

A felhasználói felület fontos. Abba lapátolom a bevásárolt dolgaimat nap mint nap. Meg más miatt is fontos. Kábé hét éves koromban már kvarcjátékokat terveztem papíron. Színes ceruza a fix részekhez, fekete, ahol változik.

A Sense-nél a koherens grafikus megjelenés, ami összetartja a widgeteket, a fekete, enyhén üveges hatású foglalat. Sorokban és oszlopokban, rend van az asztalon. Egy HSI csúszka-hármas ráférne azért a beállítások közt. Csak ha van idő megcsinálni, nem sürgetem.

Hasonló ez, mint amikor ránézel az iPhone lekerekített ikonjaira, és látod rögtön, hogy egy vályúból lakmároztak.

(A szerző itt olcsó hangulatfestő eszközökhöz nyúlt, hogy végletes elfogultságát manipulatív módon átsugározza)

A gui-val van kapcsolatban van egy nagyon fontos követelmény: kellően semmilyen kell hogy legyen. Mert akkor nem/később unjuk meg. Ennek a pökendi módon előadott igényemnek az iPhone OS és a Sense is megfelel. Szóval ha megint verseny lenne, akkor egy-egy, de nem verseny ez most, csak önfeledt lubick.

Jó ez. Taszigálni a widgeteket, miközben a háttér feleakkora sebességgel megy. Megvan a 3d. Elblurolom a szobám fotóját, az megy háttérnek majd.

Mi lehet ennél otthonosabb, akárhol is vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761553217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása