HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

iOs 5 újdonságok, Mango, tabletek

2011.06.07. 17:30 :: Bandroid

Tömör vagyok, töredékes, defragmentált szinte.

Az iOs 5 ről egy mellékvágány, amely szerintem mégis széles nyomtávú. Az Instapapert befalatozta az új operációs rendszer. Ami odáig, hogy csak Instapaper, egy szál magában, szimpatikus ellenkultúra volt. Lecsapva a reklámok, csak a tiszta tartalom. De most, hogy az iPad és az iPhone - a sorrend nem véletlen - felületén is ugrott a reklám, viszont most izomból, az más fénytörésbe helyezi az egészet.

Vagy rajtam keresztül adod a tartalmadat, vagy ingyenes webbé válsz, és ne reménykedj reklámbevételben.

Persze mindez csak a web statikus, nem izgő-mozgó részére igaz.

A többivel kapcsolatban pedig ki kell mondani, hogy az iPad a leginnovatívabb és leggördülékenyebb felhasználói felülettel ellátott eszköz, amellyel ki tudom válogatni azokat a portfolio-, foto-, design-, animációs-, valamint interaktív infografika-, divat-, technikai-, oktató-, és egyéb site-okat, amelyeket aztán egy számítógépen megnézek.

Vagy azokon az eszközökön, amik jönnek.

És jönnek.

*

A Mango az, amikor üldögélsz a reptéren, és unatkozol, és olvasod a színes magazinokat. És aztán már lapozgatod csak, nézed a képeket, valameddig. Aztán már azt sem. És a Mango ilyen, képek nélkül.

Szerintem az iPhone/Android gui-k jobbak, azért is, mert a vizualitásukkal sétálóutakat építettek a geek/programozó kultúra felé. A csillanó üveggolyó mint toposz még megy pár évig.

*

Mire jó a tablet? Kinek mire. Lehet mondani, hogy semmire, nekem közben gyűlik a "Majd a tableten" alkönyvtáram.

Nem nézek tévét. Nem nézek sorozatot, csak néha. Nem nézek filmeket, csak moziban. Amit nézek, azok a rövid videók, képek, hangok, zenék, és a web, a web, és megint csak a web. Csinálom a webet, de csak töredékét. A többit nézem.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532965138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása