HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Másképpen

2009.11.07. 20:45 :: Bandroid

Láttam egy filmet egy kisérleti grafikus felületről, egy pillanatra bukkant fel, már nem tudom, hol. Később a HTC által levédett vezérlések közt is megjelent. Érdekes. Nem váltanék egyből rá, de érdekes. Mert behoz egy új szempontot: hogy az ember keze az valamilyen. Az lehetne még, hogy az ujjtő mozgását is figyelné. Vagy azt, hogy milyen ujjal közelednek, hüvelyk vagy mutató, melyik oldali, és az almenük annak megfelelően nyílnának ki, hogy ne takarja az ujj a menüpontokat. Akár.

Igaz, vízszintesen halad a  szem olvasás közben, nagyon nem lehet forgatni, mert egyből billeg a fej, vastagszik a nyakizom.

Lehet akkor írásreform, mostantól más irányba legyen, a kínaiak is megcsinálták.

Vagy lehet mindezt óvatosan, nem teljesen felborítva a gui-t, csak szelíden, érzéssel. Adva van az ember ujja, az antropológia. És adott az írás, balról jobbra, adottak a bevett elrendezések, szavak, sor, sorok, táblázatok. És a jégkocka. És akkor rázd meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971507891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása