HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Pihenő

2009.11.16. 08:10 :: Bandroid

"Elfogult a bíró!" Na, na, na. Mert nem mindig pont a tárgy alapján döntök? Azért, mert mindent értékelek, a kedvemet, satöbbi, és csak azután pontozok? Hagyom, hogy minden hasson rám, ne csak a téma. Ezért vagyok igazán objektív.

Miért, a "népszerű tévés személyiség is vásárolt, az egyik rajongónak megremegett a keze a lefényképezése közben, de hála a telefon fejlett képstabilizátor funkciójának, a fotó tökéletesre sikerült" jobb lenne? Na ugye.

Egyébként nagyon elfáraszt ez az egész, ezért is tartok ma pihenőt. Vashiányom van, nagyon valószínű.

"A hiányállapotban szenvedők leverten ébrednek, kedvetlenek, szellemileg is fáradékonyak, gondolataik szétszórtak, elkalandozóak" - írja a szakportál. Minden stimmel.

Szerencsére van gyógyszer.

Ha vége a mérkőzésnek, megveszem a győztest, kilóra.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11521943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása