HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

iPhone-Android ketrecharc - Összegzés

2009.11.19. 07:02 :: Bandroid

Eldőlt akkor, 2-2, azért, hogy rendezhessek hosszabbítást.

Addig is, elfogulatlan szemszögemet még egy fénypászmával megvilágítva, felhívnám a figyelmet az
androidhungary.com szavazására. Három póló közül lehet választani, amelyik nyer, abból gyártanak. Nem mondok olyanokat, hogy "három" a magyar igazság, vagy hasonlók. Vezesse szavazásotokat a belső mivolt.

De nem, szól egy hang a mélyből: ez már sugalmazás. És nem tehetjük meg, hogy a feszültségeket elmélyítve negatív kampányt folytassunk.

Ne a harmadikat. Azt ixeltem, és őszintén megbántam.

Végül, versenyen kívül nekifutok még egyszer a felbontásfüggetlenségnek. Ettől fog elvindózosodni az Android, és most jó értelemben mondom. Ha nem is ilyen-olyan kártya, bár később még az is jöhet. Miért is ne. De ötven fajta, szabványos hardver jelenik meg, ami jóval több felhasználót jelent, emiatt jóval több programozó próbál szerencsét, jóval több letölthető programot ír, ellátva engem mindenféle földi jóval.

Mert az ember nem operációs rendszerezni akar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111534770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása