HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Mire tréningezek

2009.11.27. 10:03 :: Bandroid















Mikor álltam át? Nem, nem az fogott meg, amikor a HTC főnök azt mondta, hogy "Discover the unexpected".

Hanem az, amikor a Hero Sense bemutató videóban a lenyíltak a lapok, az elején.

És a zene.

Azóta a HTC is észbe kapott, ment is a Sense ki a főlapjukra, külön linknek. Meglett az alternatív felületű vezérlés közben, First Else a neve, a képen rajta.

Arra tréningezek, hogy ki fog jönni egy új HTC-s mobil, és én mégis egy régebbit, vagy egy másmilyet veszek. Ez az igazi önuralom. Mert ha nem tudom megtenni, hájpos (ejtsd: haajp) vagyok én is. A fene se mossa le rólam a hájpot, ha túlságosan belemászok. Egyelőre nem vittem túlzásba. Tompa késélen egyensúlyozok, közben borotválkozom.

Sense-t a népnek, a néppel. Az iPhone meg lassan masírozik a zárójelbe bele.



kép: engadgetmobile.com

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131555859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androida (törölt) 2009.12.01. 18:08:51

Kedves Bandroid. Ez tényleg szép mobil, kezd meggyőzővé válni az Androidod, de azért iyen könnyen még ne zárójelezd az iphone-t. :) Még annyit kérdeznék, hogyha kijön egy újabb HTC-s mobil, akkor miért nem azt akarod ? Boldog névnapot! :) A.

Bandroid · http://bandroid.blog.hu 2009.12.02. 19:06:54

Kedves Androida. Te vagy a leghűségesebb kommentelőm. Köszönöm :)

Azért nem, mert van az, hogy önérték, meg van az, hogy vegyedvegyedvegyed. És ha mindig araszolok át az újra, akkor megettem a reklámot.
süti beállítások módosítása