HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Sajtószemle sütve

2009.12.09. 09:03 :: Bandroid

- A phandroid és az androidandme ír a Google Maps 3.3.0-ról, amely akkor látszik ha Android verzió nagyobb vagy egyenlő 2. Kirakja a léptéket, terrain layer - a renderelt dimbes dombos táj, a rárenderelt izzadtságcseppekkel, ahogy kapaszkodok fel a hegytetőre? Biccentsen, kérem szépen.

És - igen, igen, nyugi, nyugi - "Compass arrow: Uses the digital compass to indicate the direction you’re facing while stationary" Forgassa a térképet, nagyon szépen kérem. Nehogy má csak rárakja a nyilat.

De, csak rárakja. Hááát... jó. Most az egyszer megbocsájtok. Legközelebb szedd össze magad.

- Jó ez a Djuice reload net. Rálapátolok 1gb-t 3e-ért, és 45 napig tart. De csak 26 éven aluliaknak? Hé, mi ez, kor szerinti diszkrimináció? És nem túl kicsik ők még ehhez? 

- Az új HTC-kről is regélek. 256mb RAM-ok sorozatban. Hoppáhoppá, az pont 32-vel kevesebb a Hero-nál. Végleg elfelejthetjük ezt a "megvetted a mobilod és máris elavultál, mert nem fér bele az új Android, kicsorog a tetején" rémálmot. A Legend érdekes, a kijelzője AMOLED, aminek köze van az ámorhoz, jöhet. Az az új irányzat, hogy gyömöszöljünk bele a mobilba egy HD felvevőt/lejátszót, teljesen hidegen hagy. Nem, hidegvágót se akarok bele.

- Google Goggles. Én, meg, mint a pasa, üldögélek, és hozzák elém a keleti fűszereket, unottan mutatom, hogy azt kérem, meg azt. Persze a kereskedő mosolyogva morzsolgatja bajszát, mivel ő adja a találatokat, ő az információ birtokosa, mint a keresőnél. De van kedvem hozzá, vakon bólogatok. Nem jutok szóhoz. Itt a matt.


kép: androidandme

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861585287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása