HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Melyik inkább

2009.11.25. 09:46 :: Bandroid

3gs hívő voltam mostanáig, de már nem sodor a vallás, idenézek, odanézek. (Se-se amúgy, nincsen egyik se, csak olvasok róla)

Először, másodszor, harmadszor is a web-böngésző. Meg a zene. A többi dolog aztán. Nekem ne felhőzzenek, megcsinálom magam. És nem tanulok Objective C-t, ha megy a Flash rajta.

Gps: az kell, hogy megyek az erdőben, kizúmolok, bezúmolok, ott a falu, arra. A(ndroid) 2.0-ban már lesz, útvonalazással, satelit nézettel.

Hero: az a Verzionos verzijó szuperjó kinézetű, bár nem veri a Htc Touch 3g-t, ami veri az iPhonet, bár majdnem nem veri a T-Mobile Pulse-t, amin szimpatikusan fityeg az árcédula.

Behúzom a mattot: az, hogy az Apple vagy a TMobile (utólag!) lekapcsolgat távirányítással ezt-azt a kártyafüggetlenekben, nekem leverte a lécet. Tethering-et azt nem érdemelsz, jövőre megint visszakapod, ha jó a magatartásod. A Safari ikon mikor fog eltűnni?

Amúgy a Pannon/Vodaphone se kardozik miattam, írtam nekik, nem érdekli őket.

Hívő akarok lenni megint, dolgozok az ügyön, könnyebb úgy.


Régebben írtam egy fórumon, idemazsoláztam belőle

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921550882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androida (törölt) 2009.11.25. 11:19:53

Kedves Bandroid, tetszik a blogod. :)
Nekem ipodom van, ismerősöknek iphone-ja,
és elégedettek vele. Mivel ők(mi) női felhasználók vagyunk, így nem nagyon akarjuk átprogramozni a kütyüinket. Ezt a privilégiumot hagyjuk(most már én is) férfiúi fennhatóság alatt. ;)
Szerintem puding próbája az evés... Próbáld ki vagy az egyik kütyüt, vagy a másikat.
Mivel úgyis Android hívő vagy, ezért beszerezhetnél egyet és testközelből is megismerkedhétnél vele. :) Ha bejön jó, ha nem, lecserélheted. ;) Nagyon szép napot Neked! Androida

Bandroid · http://bandroid.blog.hu 2009.11.26. 08:03:20

Szia. Köszönöm. Az iPod-od nem sértődik meg, hogy Androida néven kommentelsz? :)

Ha kipróbálnám egyszer, lehet, hogy összezavarnának a tények. Azért azon leszek.

Androida (törölt) 2009.11.26. 13:05:12

Az ipodot azért vettem, mert akartam egy mp3 lejátszót. Leginkább erre használom. Egyébként nem sértődös. :)
süti beállítások módosítása