HTML

Bandroid

Az a rövid távú célom ezzel a bloggal, hogy szociális alapon létrehozzam bárkiben ugyanazt a hype-érzést, mint az iPhone.

Hosszú távon pedig nem érem be kevesebbel, mint hogy a kis körúton végre elkészült bicósáv mellett legyen még egy, Android telefonnal közlekedők részére.


Postok ráérősen.

Friss topikok

  • lacas8282: Szia, Nem találom az emailed az oldalon tudnál segíteni? Egy fontos ügyben kéne a segítséged. a... (2013.05.01. 10:20) A HTC bemutató után
  • odamondó: Amikor megvettem a telóm (android) én is rápörögtem erre az alkalmazás témára. Érdekes mód alig k... (2011.12.18. 15:34) Mobil vagy webes. Szerintem legyen
  • OoO: És amúgy tényleg korrekt a webos. Használható, egyszerű, egyértelmű. (2011.09.29. 13:41) Eddig tartott
  • JohnHenry: @valójábannemberci: ha regényt akarok olvasni, leveszek egy könyvet a polcról. (2011.09.28. 15:08) Touchpad, egy hét után
  • ern0: A legszebb az, hogy van ilyen appmaker, gondolom, XML-ből rántja le a kontentot. A legeslegszebb ... (2011.09.28. 13:07) Szakértelem a négyzeten

Linkblog

Röviden

2010.01.08. 09:30 :: Bandroid

Nem mondtam, hogy az, hogy a tartalomhoz ingyenesen hozzá lehet férni, az jó, vagy rossz. Csak azt, hogy történelmileg így alakult. Kellett volna figyelni rá a szolgáltatónak, de túl sokat tudtak "a" számítógépek, és túl nyitott lett az Internet. Kiszaladt a technológia, most már nem lehet visszaerőltetni a szűk bőröndbe. Azért megy majd a próbálkozás, ha jönnek az új célhardverek.

*

"A Design/Lifestyle kategóriába tartozó Legendet és Salsa-t nyilván azon vásárlóknak szánják, akik a mobiljukra divatos kiegészítőként tekintenek" Jáj.

*

Ha három négy éve a buszon, egy pda-tulajdonos vála felett átpillantva megláttam a képernyőt, egy másodperccel később már a horizontot legelte a szemem, érdekesebb volt. Nade most.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571656051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása